Zomervakantie!

22-07-2024
Buitenwijs rust uit!

Vanaf woensdag 27 augustus zijn we weer bereikbaar.
Tot die tijd kun je gerust naar ons een bericht sturen via
Wij houden geregeld de mail in de gaten, en zullen bij urgent bericht van ons laten horen.
Tot na de zomer!

Vorig weekend waren we met het team uit eten. We hadden het over hoe bijzonder dit eerste jaar was. We kregen het over beginnersfoutjes, die waren er zeker. Er waren ups en downs, want het was het veel werk, we moesten we elkaar leren kennen en onze plannen af en toe bijschaven. Want zonder fouten kan je niet leren!  

 

Rianne vertelde dat ze het dan ook graag over de beginnersgelukjes wilde hebben. Want wat waren dat er veel! De gelukkige gezichten van de kinderen op de eerste schooldag, de knuffels die ik nog steeds ‘s ochtends krijg als de kinderen op school komen of als ik ze tegen kom op de gang, de gezellige, grappige en ook inhoudelijke gesprekken met de ouders bij onze koffiecorner, de transformatie van het buitenterrein van helemaal betegeld tot groen en avontuurlijk, de keren dat we collega’s van andere basisscholen mochten vertellen over onze visie, het gesprekje met een kind dat even moeilijk zit, de lol met collega’s tijdens de lunch op studiedagen en ook de vele teams meetings waarin we bergen werk hebben verzet. Zo kan ik nog wel even doorgaan.  

 

 Een ander gelukje was de Expeditie Natuurrijk Leiderschap van Operation Education die Jolien en Rianne dit jaar mochten volgen. We hebben geleerd over onszelf, onze plek, het doel van ons onderwijs, hoe we de transitie nog verder vorm kunnen geven en ons leiderschap daarin. Met als doel om ons Ambassadeurschap Natuurrijke School verder te kunnen verdiepen en verspreiden.  

 

 Wat hebben we zin in volgend schooljaar! Om samen met het team, de kinderen en de ouders vanuit nieuwsgierigheid en vertrouwen nog meer nieuws te ontdekken en te leren op een fijne, liefdevolle plek